Aankomende telefoons: De toekomstige smartphones van 2020

 • door
 • Analyse Interpretatie van het nieuws op basis van bewijsmateriaal, inclusief gegevens; projecteren hoe gebeurtenissen zich kunnen ontvouwen op basis van gebeurtenissen uit het verleden.

   

  Met het tempo van de smartphone evolutie bewegen zo snel, er is altijd iets te wachten in de coulissen. Niet eerder heb je bespioneerd de nieuwste handset, dat er anticipatie voor de volgende grote ding.

  Hier kijken we naar die telefoons die nog niet zijn gelanceerd, de aankomende telefoons voor 2020. We zullen deze lijst regelmatig bijwerken, met die apparaatgeruchten waarvan we denken dat ze geloofwaardig en spannend zijn.

  Zoals voor reeds gelanceerde handsets, hebben we afgerond de beste smartphones voor 2020 elders – die we beschouwen als de beste op alle platforms. Als uw budget is een beetje kleiner, is er ook onze begroting smartphones voor minder dan £ 200 functie – en er is een mid-range roundup tot £ 400 ook.

  De komende generatie telefoons

  Voordat we in de details duiken, zijn hier enkele van de verwachte handsets voor 2020:

  • Google Pixel 4a
  • Apple iPhone SE 2 Plus

  @91Mobiles

  Google Pixel 4a

  Google’s betaalbare handset biedt toegang tot die geweldige Google-camera, maar in een telefoon die meer betaalbaar. Het lijkt erop dat er een Pixel 4a komt om mensen met een kleiner budget aan te spreken, samen met een punch hole camera aan de voorkant, 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting en een enkele camera aan de achterkant. Geruchten suggereerden een lancering in mei, dan een lancering in juni – nu wordt het pas op 13 juli verwacht, hoewel zelfs dat in twijfel wordt getrokken, met sommigen die zeggen dat de Pixel 4a zou kunnen worden gelanceerd als de instappix pixel 5 in plaats daarvan.

  91Mobiles

  OnePlus 8 Lite/Z/Noord

  OnePlus ziet eruit alsof het gaat om een betaalbare telefoon van zijn eigen, die zou kunnen worden genoemd de OnePlus 8 Lite of OnePlus Z bieden. Deze telefoon zou kunnen zitten op MediaTek hardware of Snapdragon 765 en maak een paar compromissen, maar kan goed bieden een meer betaalbare toegangspunt naar OnePlus ‘apparaten. Het is niet gelanceerd met de OnePlus 8-modellen, dus zou kunnen verschijnen in het midden van 2020, met 10 juli een gerucht datum.

  Androidrevolution

  Asus ROG Phone 3

  Asus heeft een andere gaming telefoon komt langs de lijn in de vorm van de ROG Phone 3. Het is bevestigd te worden aangedreven door de Snapdragon 865 en we verwachten een driedubbele camera systeem aan de achterzijde. Een 6,59-inch display wordt verwacht op de voorkant van de telefoon.

  Androidrevolution

  Samsung Galaxy Z Flip 5G

  Er zijn geruchten verschenen over een update van de Galaxy Z Flip. Ten eerste verwachten we een 5G-versie, maar we hebben onlangs gehoord dat deze 5G-versie mogelijk wordt gelanceerd met verbeterde hardware, zittend op Snapdragon 865, wat betekent dat het een krachtigere telefoon zal zijn.

  Androidrevolution

  Samsung Galaxy Fold 2 / Galaxy Z Fold 2

  Geruchten hebben gesuggereerd dat Samsung de huidige Fold zal updaten met een nieuwe generatie telefoon. De verwachting is dat dit een vlaggenschip-telefoon met Snapdragon 865 met 5G en de camera’s van de Galaxy S20+ zal zijn. We vermoeden dat het ook het ultradunne glas van de Galaxy Z Flip zal hebben. Dat is waarschijnlijk om het te zien als een premium apparaat, hoewel rapporten zeggen Samsung wil de prijs onder controle te houden, dus het kan goedkoper zijn dan het origineel.

  Windows United

  Xiaomi flip telefoon

  Xiaomi heeft in het verleden een aantal opvouwbare prototypes laten zien, maar nu is er sprake van dat het bedrijf componenten van Samsung Display wil sourcen. Er wordt aangenomen dat Xiaomi geïnteresseerd is in het produceren van een opvouwbare telefoon vergelijkbaar met de Samsung Galaxy Z Flip. Dat zou mogelijk een goedkoper entry-point voor opvouwbare telefoons en variatie toe te voegen aan deze groeiende markt.

  Androidrevolution

  Apple iPhone 12 en iPhone 5G

  Met de iPhone 11-serie gelanceerd en uit de weg, de grote vraag over 5G blijft. Apple had gezegd dat het in 2019 geen 5G-telefoon zou lanceren en dat deed het niet – maar lang voordat de iPhone 11 opdook waren er geruchten over de 2020 iPhone – de iPhone 12. Er is sprake van een nieuw squarer-ontwerp, geen notch, 5G- en OLED-schermen voor alle vier de modellen. Maar is dit gewoon een fan wishlist?

  Androidrevolution

  Samsung Galaxy Fold E

  Er zijn verschillende discussies van een gerucht dat suggereert Samsung is op zoek naar de meeste betaalbare opvouwbare telefoons – en de Galaxy Fold E is wat we zouden kunnen krijgen. Ten eerste hebben we gehoord dat Samsung kijkt naar een prijsdaling op een speciale editie medio 2020 die oude voorraad zal opruimen en ruimte zal maken voor de Galaxy Fold 2. Maar er is ook sprake van een Fold-model met een klein extern scherm zoals de Z Flip, ontworpen om veel goedkoper te verkopen – met $ 1100 voorgesteld.

  Androidrevolution

  Nokia 9.3 PureView

  Het woord op de straat is dat Nokia wil de Nokia 9 update, maar om het te krijgen op Snapdragon 865 het is vertraging tot later in 2020 – waarschijnlijk IFA in augustus of september. Dat komt waarschijnlijk door het werk dat nodig is om het camerasysteem aan de nieuwe hardware te laten werken. Waar was de Nokia 9.1 en 9.2? Een gerucht Snapdragon 855 versie nooit verschenen, die zou kunnen goed zijn voor de 9.1 nummer wordt overgeslagen – en andere modellen voor 2020 verhuizen naar x.3, we vermoeden dat de Nokia 9 zou ook.

  Androidrevolution

  Samsung Galaxy Note 20

  De Samsung Galaxy Note 20 zal naar verwachting het 120Hz-scherm van de S20-serie, de camera van de S20+ nemen en een nieuwe telefoon met S Pen-bevoegdheden presenteren. We verwachten twee formaten, zoals de Note 10, en een lancering enige tijd in augustus 2020. Sommigen zeggen dat er een Note 20 Ultra – in plaats van een Note 20 + hoewel de twee namen worden door elkaar gebruikt.

  Androidrevolution

  Nokia 7.3 5G

  Nokia is op zoek naar een andere betaalbare 5G-telefoon toe te voegen aan de selectie en het gerucht gaat dat deze telefoon zal gebruiken met de nieuwe Qualcomm Snapdragon 690 5G hardware of MediaTek Dimensity. Nokia heeft bevestigd dat het werkt aan meer betaalbare 5G-apparaat en dat er apparaten op deze nieuwe Qualcomm hardware in de toekomst. We verwachten Nokia-updates in september 2020.

  Androidrevolution

  Apple iPhone SE 2 Plus

  Zodra de 2020 iPhone SE werd aangekondigd, gingen er geruchten de ronde over een groter model. Met de iPhone SE in wezen het nemen van de iPhone 8 lichaam, er is mensen die zich afvragen of een Plus-model zal worden gelanceerd om slot in de iPhone 8 Plus ruimte. Hoewel velen zeggen dat deze telefoon waarschijnlijk niet zal verschijnen (4 jaar oud ontwerp en hoger geprijsd dan de SE maakt het dicht bij de XR), is er een aantal zeggen dat het zal verschijnen in het begin van 2021.

  Androidrevolution

  Google Pixel 5

  Google’s volgende telefoon heeft al een aantal interessante lekken gezien. Er is de suggestie dat het de Snapdragon 765 zal gebruiken om het betaalbaarder te maken en het zou de Soli radartechnologie kunnen dumpen die beperkte functionaliteit had. We verwachten nog steeds twee maten telefoon, maar we zouden ze pas in oktober 2020 verwachten.