Apples speciale streaming-evenement in Californië: hoe te kijken en wat te verwachten

  • door

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) – Apple heeft officieel aangekondigd dat het in september een speciaal California streaming-evenement zal houden. Zoals met de meeste technische showcases en conferenties op dit moment, zal het evenement van Apple virtueel zijn, en vanwege de aanhoudende pandemie wordt niemand uitgenodigd om persoonlijk aanwezig te zijn.

Benieuwd wat het bedrijf uit Cupertino van plan is aan te kondigen? Hier is alles wat Pocket-lint verwacht te debuteren, evenals hoe je het hele evenement zelf online kunt bekijken.

Wanneer is het streamingevenement van Apple in Californië?

Het speciale “California streaming”-evenement van Apple vindt plaats op dinsdag 14 september 2021 om 10.00 uur PT. De show wordt gestreamd vanuit het Steve Jobs Theatre op de Apple Park-campus in Cupertino, Californië. Hier zijn een paar verschillende lokale tijden van over de hele wereld voor degenen die elders afstemmen:

  • San Francisco – 10:00 PDT
  • New York – 13:00 EDT
  • Londen – 18:00 BST
  • Berlijn – 19:00 CEST
  • Mumbai – 22:30 IST
  • Tokio – 02:00 JST 21 april
  • Sydney – 03:00 AEST 21 april

Hoe het streaming-evenement van Apple in Californië te bekijken

We hebben de stream hierboven ingesloten zodat je die kunt bekijken wanneer op de dag.

Vertrouwend op Alexa, Samsung Galaxy Z Flip 3 beoordeeld en meer - Pocket-lint Podcast 119

Apple zal de stream ook hosten op zijn eigen Apple Events-pagina , zoals gewoonlijk. Als alternatief zou je het op je Apple TV moeten kunnen bekijken via de Apple Events-app , of je kunt streamen vanaf je iOS-apparaat via AirPlay en een Apple TV van de tweede generatie of later.

Wat te verwachten van Apples evenement

Dit is alles wat Apple kon aankondigen tijdens zijn evenement…

Pocket-lintApples speciale streaming-evenement in Californië: hoe te kijken en wat te verwachten foto 4

Apple iPhone 13

De Apple iPhone 13-serie zal naar verwachting worden onthuld tijdens het streaming-evenement in Californië, met claims dat er dit jaar weer vier modellen zullen zijn om uit te kiezen, zoals in 2020 met de iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 ProMax. De schermformaten zullen naar verwachting hetzelfde blijven, hoewel de Pro-modellen naar verluidt worden geleverd met 120Hz ProMotion-technologie, afkomstig van Apples iPad Pro-modellen.

Ook worden er cameraverbeteringen verwacht en is er sprake van een kleinere inkeping aan de bovenkant van de schermen.

Matt Talks Tech / AppleTrackApples speciale streaming-evenement in Californië: hoe te kijken en wat te verwachten foto 5

Apple Watch-serie 7

Naast de iPhone 13 wordt ook verwacht dat Apple de volgende generatie Apple Watch in de Series 7 zal onthullen. De smartwatch zal naar verwachting dit jaar een ontwerpwijziging ondergaan, met vierkante randen, grotere schermen en een verandering in grootte-opties van 40 mm en 44 mm tot 41 mm en 45 mm. Wat betreft functies, er wordt gezegd dat er een Time to Run-optie en audiomeditaties zullen zijn.

Apple iPad mini 6

Het gerucht gaat dat Apple werkt aan een opnieuw ontworpen iPad mini waarvan wordt beweerd dat het in wezen een kleinere versie van de iPad Air (2020) is. Er wordt gezegd dat de iPad mini 6 Touch ID naar de aan / uit-knop gaat verplaatsen, waardoor een groter scherm binnen een vergelijkbare voetafdruk als het huidige model mogelijk wordt, evenals geüniformeerde randen, en er wordt ook gezegd dat het naar vierkante randen gaat, zoals de iPhone 12-modellen.

Pocket-lintApple-evenement: hoe te kijken en wat te verwachten apparaten met geruchten foto 4

Apple AirPods 3 en AirPods Pro 2

Apple werkt vermoedelijk aan een nieuwe versie van de AirPods die lijkt op de AirPods Pro en is voorzien van actieve ruisonderdrukking, een kleinere behuizing, een kortere stuurpen en een betaalbaarder prijskaartje. Het bedrijf is naar verluidt ook bezig met de ontwikkeling van een nieuwe versie van de AirPods Pro met een compacter ontwerp, geen stuurpen en een nieuwe draadloze chip.

Geschreven door Britta O’Boyle. Oorspronkelijk gepubliceerd op 1 september 2017.

Bron: Pocket-lint.com