Hoe het Asus ROG CES 2022 lanceringsevenement te bekijken: The Rise of Gamers

  • door

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) – Voor de CES van dit jaar plant Asus een virtueel evenement om de lancering van de Republic of Gamers voor 2022 te onthullen.

We verwachten dit jaar een aantal verschillende lanceringen van Asus te zien en CES 2022 is het perfecte moment om opwindende apparaten te onthullen.

Hoewel er op dit moment niet veel bekend is, verwachten we nieuwe gaming-laptops te zien, waaronder enkele met de nieuwste Intel mobiele CPU’s die al zijn uitgelekt.

Daarnaast heeft Asus al een nieuw apparaat geplaagd dat eruitziet als een opwindende update van de ROG Mothership GZ700, onthuld op de CES van 2019 .

Beste VPN 2021: de 10 beste VPN-deals in de VS en het VK

Opgewonden? Nou, hier is hoe te kijken.

Wanneer is het evenement The Rise of Gamers?

Het Rise of Gamers-evenement vindt plaats tijdens CES 2022 op 4 januari 2022. Als je wilt zien wat er wordt onthuld, kun je het evenement op de volgende tijden bijwonen:

  • Las Vegas – 11:00 PST
  • New York – 14:00 EDT
  • Londen – 19:00 GMT
  • Berlijn – 20:00 CET
  • Taipei – 03:00 CST

Je kunt hier naar de officiële site gaan om het evenement aan je agenda toe te voegen en een herinnering te krijgen .

Hoe het ROG-evenement te bekijken

Het ROG-evenement bekijken is eenvoudig. Asus heeft al een livestreamopstelling op YouTube die je hier kunt bekijken:

Je kunt het ook live bekijken op Facebook en op de hoogte blijven van de sociale-mediaprofielen van Asus – Twitter , Instagram en TikTok .

Asus heeft ook een speciaal speelevenement op Twitch gepland dat kort na het hoofdevenement live gaat.

Geschreven door Adrian Willings. Oorspronkelijk gepubliceerd op 30 December 2021.

Bron: Pocket-lint.com