Hoe het Nothing’s The Truth-evenement te bekijken: Zullen we de Nothing Phone aangekondigd zien?

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) – Niets, het nieuwe schip van Carl Pei – voorheen van OnePlus – lanceerde zijn koptelefoon, oor (1) , in 2021 en bereidt zich voor om de volgende stappen voor het jonge bedrijf te onthullen.

De geruchten suggereren dat er een smartphone onderweg is en dat is een aankondiging die je niet zou willen missen. Hier leest u hoe u het evenement kunt bekijken en de actie live kunt volgen.

Wanneer is het Niets De Waarheid evenement?

Niets heeft aangekondigd dat het een evenement zal organiseren op 23 maart 2022 om 14:00 GMT. Dit zijn de wereldwijde tijden, zodat u uw agenda kunt markeren:

  • San Francisco – 07:00 PDT
  • New York – 10:00 EST
  • Londen – 14:00 GMT
  • Berlijn – 15:00 CET
  • New Delhi – 19:30 IST
  • Tokio – 23:00 JST
  • Sydney – 01:00 AEDT, 24 maart

Hoe kan ik het bekijken?

We hebben de video bovenaan deze pagina ingesloten, zodat je gewoon op play kunt drukken, of je kunt hem bekijken op het YouTube-kanaal van Nothing .

Wat te verwachten van The Truth

Niets geeft aan dat het probeert iets te bouwen dat groter is dan welk individueel product dan ook, met de nadruk op het ecosysteem in plaats van op een individueel product. Volgens Carl Pei is het doel om een systeem te bouwen dat de naadloze interoperabiliteit van Apple evenaart.

De geruchten gaan dat er een smartphone in de maak is, met een “uitgelekte” foto waarop Pei en Qualcomm-CEO Cristiano Amon te zien zijn die een onaangekondigd apparaat onderzoeken op het Mobile World Congress.

Dus het zou je vergeven zijn te denken dat het een telefoon gaat worden – maar dat is misschien niet alles waar Niets over hoeft te praten. Het bedrijf heeft de boodschap naar buiten gebracht dat 2021 slechts een opwarmertje was en na een tweede financieringsronde te hebben veiliggesteld, is er veel opwinding over wat er daarna zou kunnen gebeuren.

Geschreven door Cam Bunton. Bewerken door Chris Hall.

Bron: Pocket-lint.com