Hoe u de twee virtuele CES-showcases van MSI kunt bekijken: MSI Gameverse en MSI-Verse

  • door

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) – MSI heeft zijn fysieke aanwezigheid op de CES van dit jaar geannuleerd en organiseert in plaats daarvan online evenementen om zijn nieuwste producten te presenteren.

Het bedrijf heeft voor begin januari twee evenementen voorbereid: MSI Gameverse en MSI-VERSE. Deze twee verschillende MSI-evenementen zullen verschillende producten voor MSI’s 2022-line-up laten zien, waaronder producten voor gaming en het maken van content.

Hier is alles wat u moet weten over de virtuele MSI CES-evenementen.

Wat is er gaande?

MSI heeft twee verschillende evenementen – MSI Gameverse en MSI-VERSE. MSI Gameverse zal pronken met MSI’s nieuwste laptop-line-up voor 2022.

Terwijl MSI-VERSE is opgesplitst in drie verschillende aandachtsgebieden: Gaming, Content Creation en Business & Productivity. Dit laatste evenement zou interessant moeten zijn voor fans, omdat je niet alleen de kans krijgt om te zien wat er gaat komen, maar ook om mee te doen met games en een kans om ook prijzen te winnen.

MSI Gameverse

MSI Gameverse staat gepland voor 4 januari.

Beste VPN 2021: de 10 beste VPN-deals in de VS en het VK

Dit zijn de wereldwijde tijden voor de lancering:

  • San Francisco – 13:00 PDT
  • New York – 16:00 EDT
  • Londen – 21:00 GMT
  • Berlijn – 22:00 CEST
  • Taipei – 05:00 CST

Je kunt het hier direct bekijken:

U kunt ook naar de officiële site gaan en deze aan uw agenda toevoegen.

MSI-VERSE

MSI-verse staat gepland voor overmorgen op 5 januari. Dit zijn de wereldwijde tijden voor de lancering:

  • San Francisco – 10:00 PDT
  • New York – 13:00 EDT
  • Londen – 18:00 GMT
  • Berlijn – 19:00 CEST
  • Taipei – 03:00 CST

Houd de sociale kanalen van MSI in de gaten voor meer informatie: YouTube , Twitter , Facebook en Instagram .

Geschreven door Adrian Willings. Oorspronkelijk gepubliceerd op 26 maart 2021.

Bron: Pocket-lint.com