Microsoft Surface 2021-evenement: hoe je vandaag kunt kijken en wat je kunt verwachten

  • door

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) – Microsoft is van plan om vandaag, woensdag 22 september, een golf nieuwe Surface-apparaten aan te kondigen tijdens een evenement.

Met Windows 11 die op 5 oktober wordt gelanceerd, is het evenement een goede gelegenheid om nieuwe hardware aan te kondigen om de aanstaande software te presenteren.

Wanneer is Microsofts Fall 2021-evenement?

Het Microsoft-evenement begint vandaag, 22 september 2021 om 11 uur ET. Ter referentie, dit is die tijd in verschillende delen van de wereld:

  • San Francisco – 8:00 PDT
  • New York – 11:00 EDT
  • Londen – 16:00 uur BST
  • Parijs – 17:00 CEST
  • Tokio – 00:00 JST (23 sept)
  • Sydney – 01:00 AEST (23 sept)

Hoe het Windows 11-evenement van Microsoft te bekijken

Het evenement zal beschikbaar zijn om te streamen vanaf de website van Microsft.

Het is mogelijk ook beschikbaar op zijn YouTube-kanaal, maar daar hebben we nog niets over gehoord. Pocket-lint hoopt de video bovenaan deze pagina te hosten.

Wat te verwachten van het Microsoft-evenement

Microsoft CEO Satya Nadella en chief product officer Panos Panay zullen waarschijnlijk de sprekers zijn op het Windows-evenement.

De plannen van Microsoft zijn niet bevestigd, met speculaties die suggereren dat het evenement gewijd zal zijn aan Surface-apparaten. Dat omvat een herontwerp van het Surface Book, misschien de naam volledig laten vallen.

Er is mogelijk ook een herontwerp van de Surface-laptop, met enkele geruchten dat er een flexibeler ontwerp zal zijn, waardoor er meer vrijheid is om het scherm aan te passen – een beetje zoals Apples Magic Keyboard. Een Surface Pro 8 dook de laatste tijd ook veel op in geruchten.

Mogelijk zien we ook een Surface Duo 2, een nieuwe versie van het opvouwbare toestel van Microsoft.

Wanneer is Black Friday 2021? De beste Black Friday-deals voor de VS zijn hier

Pocket-lint zal verslag doen van het Windows-evenement van Microsoft, dus houd onze Microsoft-hub in de gaten voor de laatste aankondigingen.

Geschreven door Maggie Tillman. Bewerken door Rik Henderson. Oorspronkelijk gepubliceerd op 23 februari 2019.

Bron: Pocket-lint.com