OnePlus Double Feature-evenement: hoe de onthulling van de Nord CE 2 te bekijken

  • door

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) – Een opvolger van de OnePlus Nord CE -telefoon is onderweg in de vorm van de Nord CE2 . OnePlus heeft aangekondigd dat het op 17 februari een evenement zal organiseren om het nieuwste apparaat in de Nord-reeks te onthullen.

Dit is wat u moet weten, inclusief hoe u kunt kijken.

Wanneer is het OnePlus Double Feature-evenement?

Het OnePlus Double Feature-evenement staat gepland op donderdag 17 februari 2022 om 13:30 GMT. Hieronder vind je een handvol andere tijdzones voor de lancering van Nord 2.

  • San Francisco – 05:30 PST
  • New York – 08:30 EST
  • Londen – 13:30 GMT
  • Berlijn – 14:30 CET
  • New Delhi – 19:00 IST
  • Tokio – 22:30 JST
  • Sydney – 00:30 AEDT, 18 feb

Hoe het evenement te bekijken

U kunt het evenement hier bekijken. Voor uw gemak hebben we de stream bovenaan deze pagina ingesloten.

Voor nu is er een teaservideo om te bekijken, die we hieronder hebben ingesloten.

Wat te verwachten van het evenement

OnePlus Nord CE 2

OnePlus heeft al enkele details over de OnePlus Nord CE 2 bevestigd. De CE in de naam staat voor “core edition” en is ontworpen om de essentie te leveren, waardoor een betere smartphone-ervaring wordt geopend voor een breder scala aan gebruikers.

We weten dat het zal worden aangedreven door de MediaTek Dimensity 900, we weten dat het 65 W opladen zal bieden, evenals een 3,5 mm koptelefoonaansluiting en dat steeds zeldzamer aanbod van uitbreidbare opslag. Ja, er is een microSD-sleuf.

We weten ook dat er een drievoudige camera is met een hoofdsensor van 64 megapixels.

Buiten de bevestigde details hebben lekken ons verteld dat we een 6,4-inch scherm kunnen verwachten met een geperforeerde camera aan de voorkant, een verversingssnelheid van 90 Hz.

We vermoeden ook dat er een Nord CE 2 Lite aangekondigd zal worden – vandaar de “dubbele functie” naam van het evenement.

Deze 3 hoesjes houden je iPhone 13 slank, beschermd en ziet er fantastisch uit

Geschreven door Maggie Tillman. Bewerken door Chris Hall.

Bron: Pocket-lint.com