Samsung Life Unstoppable-evenement keert terug in oktober 2021: zo kun je kijken

  • door

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) – Het vorige Life Unstoppable-evenement van Samsung was ontworpen om het evenement te vervangen dat normaal gesproken wordt gehouden op de enorme IFA-techshow in Berlijn.

De lancering keek naar de tv- en AV-producten van Samsung, evenals huishoudelijke apparaten, en bracht alles samen – en was tegelijkertijd innovatief en grappig (zoals tech-lanceringen gaan).

Life Unstoppable is terug – dit keer met de slogan “house of surprises”

Wanneer is het Samsung Life Unstoppable-evenement?

Samsung heeft een save the date gestuurd voor het Life Unstoppable: House of Surprises, dat plaatsvindt op 12 oktober 2021, om 10:00 uur BST. Dit zijn de tijden in jouw regio:

  • San Francisco – 02:00 PDT
  • New York – 05:00 EDT
  • Londen – 10:00 BST
  • Berlijn – 11:00 CEST
  • New Delhi – 14:30 IST
  • Tokio – 18:00 JST
  • Sydney – 20:00 AEDT

Hoe kan ik Life Unstoppable kijken?

Samsung zal het evenement livestreamen via Samsung-eigendommen, zowel online als op YouTube. We zullen de video hier hosten wanneer deze beschikbaar is.

Wat te verwachten van het evenement

Samsung heeft gezegd dat House of Surprises aanwezigen zal meenemen door een virtuele rondleiding door het huis van de “Unstoppables”, een familie met personages die aansluiten bij de nieuwste Samsung-apparaten en ecosysteeminnovaties. Wat dat precies betekent, weten we niet, maar het laatste evenement was behoorlijk hilarisch, terwijl Samsung de kans kreeg om te pronken met verschillende binnenlandse producten die soms verloren gaan achter de glans van de nieuwste Galaxy-telefoon.

We verwachten huishoudelijke robots te zien, van schoonmaak tot andere diensten, we verwachten geïntegreerde huishoudelijke en tv-diensten en nog veel meer. We zijn er zeker van dat Samsung voor de grote dag enkele hints zal geven.

Geschreven door Chris Hall. Oorspronkelijk gepubliceerd op 2 August 2016.

Bron: Pocket-lint.com