Sony Xperia-evenement in oktober: hoe je het kunt bekijken en wat je kunt verwachten

  • door

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) – Sony kondigt normaal gesproken zijn nieuwste oogst van Xperia-smartphones aan op MWC Barcelona eind februari en daarna meer op IFA Berlin in Setember. Voor 2021 kondigde het bedrijf echter zowel de Xperia 1 III 5G als de Xperia 1 III 5G aan tijdens een lente-evenement, iets later gevolgd door de Xperia 10 III-apparaten, wat betekent dat de gebruikelijke release-cyclus iets anders was.

Er is echter een nieuw Xperia-product in het verschiet, waarbij Sony in oktober een evenement aankondigt.

Wanneer is het Sony Xperia-evenement?

Het Japanse merk houdt een evenement op dinsdag 26 oktober 2021 om 12:00 JST. Dit zijn de verschillende lokale tijden:

  • Londen: 04:00 uur BST
  • Parijs/Berlijn/Amsterdam/Madrid: 05:00 uur CEST, dinsdag 27 oktober
  • New York: 23:00 uur EDT, maandag 26 oktober
  • San Francisco: 20:00 uur PDT, maandag 26 oktober
  • Tokio: 12:00 uur JST

Hoe kun je het Sony Xperia-evenement bekijken?

Sony heeft bevestigd dat het een stream voor het evenement zal hosten via het Sony Xperia YouTube-account. We zullen de video bovenaan deze pagina insluiten.

Wat te verwachten van het Sony Xperia-evenement

Sony heeft niet bevestigd welke apparaten het zal onthullen, maar gezien het feit dat zijn vlaggenschip en mid-ranger smartphones aan het begin van het jaar allemaal ongebruikelijk werden aangekondigd, is het moeilijk te raden wat het bedrijf van plan is voor het evenement.

We hebben al een tijdje geen tablet van Sony meer gezien – sinds 2015 toen de Xperia Z4 Tablet arriveerde – dus een opvolger van die waterdichte plaat zou iets kunnen zijn om op te wedden. Het kan natuurlijk ook een geheel nieuwe smartphone zijn, een die niet in de huidige drie reeksen van het bedrijf valt, hoewel dit een beetje vreemd zou zijn, aangezien die reeksen werden geïntroduceerd om dingen te vereenvoudigen.

Beste smartphones 2021 beoordeeld: de beste mobiele telefoons die vandaag te koop zijn

Voor nu is het een gok.

Geschreven door Maggie Tillman. Bewerken door Britta O’Boyle. Oorspronkelijk gepubliceerd op 22 februari 2018.

Bron: Pocket-lint.com